Badeværelser i Odense

Vi har mere end 20 års erfaring med at renovere og opsætte nye badeværelser. Så går du med drømmen om at få et nyt badeværelse, er vi den rigtige samarbejdspartner at tage fat i. Vi arbejder både med private kunder og erhvervskunder, og vi løser både store og små opgaver.

Få renoveret dit badeværelse

Det er ikke ualmindeligt, at badeværelser bliver slidte med tiden. Det kan være, at rørene er blevet utætte, at blandingsbatteriet trænger til udskiftning, at amartuerne er blevet nedslidte, eller at toilettet løber.

For de fleste kan selv en mindre renovering af baderummet gøre en kæmpe forskel. Det behøver derfor hverken at være dyrt eller besværligt at få renoveret sit baderum.

Vi har speciale i at udføre VVS-arbejde på badeværelser, og vi har mere end 20 års erfaring fra branchen. Vi tilbyder derfor en professionel rådgivning og et solidt stykke arbejde, som du kan glæde dig over mange år fremadrettet, når vi renoverer dit badeværelse.

Nyt badeværelse: Lad drømmen gå i opfyldelse

Vi arbejder også med at opsætte helt nye bademiljøer i højeste kvalitet.

Et helt nyt badeværelsesmiljø er en drøm for mange. Det er en god investering i husets værdi, samtidig med at et nyt, lækkert baderum kan skabe større velvære for hele familien.

Vi samarbejder med en lang række af professionelle håndværkere fra forskellige fag, og vi kan derfor tilbyde at stå for totalentreprisen. Det betyder, at du slipper for at holde styr på en masse forskellige håndværkere, når du samarbejder med os. Vi sørger for alt nødvendig kontakt.

Hvorfor vælge Maag VVS?

Du skal vælge os, fordi vi har mange års erfaring fra branchen, som vi trækker på, når vi udfører et nyt stykke arbejde. Vi har erfaring med alle slags VVS-opgaver, og vi har en løsning til alle de problemstillinger, der kan opstå på vejen. Derudover er vores ambition at udføre et bedre stykke arbejde end de andre, der tilbyder at lave dit badeværelse i Odense. Vi kan derfor love dig, at kvaliteten af vores arbejde er helt i top.

Vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder, og vi sørger for at overholde alle aftaler, som vi har indgået med dem. Det betyder, at du kan være sikker på at få kvalitet for pengene, hvis du vælger at samarbejde med os.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på arbejdet med dit badeværelse. Du kan ringe til os på tlf. 30 26 88 15.